Skip to main content

Thanda Kehwa with icecream

Goray hath aur paon


 Goray hath aur paon ka totka
Goray hath aur paon kay liye hum laye hain aik asaan totka. 

Ajza: 

Lemon juice - 2 chamach
Arq e gulab -  1 sheeshi
Glycerin.     - half sheeshi

Tareeqa : 

Lemon juice, glycerin aur Arq e gulab ko mix karkay aik lotion bnaien. Roz raat ko sonay say pehlay ye lotion apnay hath aur paon par lagaien aur phir 3 din main paien waziya farq

100% working and helpful totka










Comments

Popular posts from this blog

Pakistan Youth program ( get upto 20 lakh Rs )

Prime Minister Youth Program has announced the Prime Minister National Innovation Awards under the name of "Brighten your future and turn your idea into a business", a golden chance for Pakistani youth who want to start their own business. Under the program, all Pakistanis between the ages of 15 and 30 will be able to get a grant of up to 20 lakhs and technical support by sharing their business idea. Under the program, business ideas can be submitted in food security, information technology and telecom, innovative government reforms, water management, urban planning, climate change, medical science, sociology and philosophy and other areas. Youth can submit their start-up ideas by applying on the Prime Minister's Youth Program website www.pymp.gov.pk. According to the statement issued by the Prime Minister Youth Program, the youth will be able to present their ideas till November 15.

PMDC bill 2022

PMC LATEST UPDATE  As the PMDC Bill will be passed by the Senate tomorrow, it will again be passed by the National Assembly due to amendments have been made in the Senate. Note:  PTI senators trying to delay the bill. Anyway from National assembly it will then send to President Arif Alvi for approval. Soon enough the bill will be passed and MDCAT will be conducted by PMDC after the approval by Senate of Pakistan  

Chicken Keema Recipe چکن کیمہ

  یہ چکن کیمہ سالن کی رسپی ہے:   سامان:   500 گرام چکن کیمہ 2 درمیانہ پیاز، باریک کٹی ہوئی 2 درمیانہ ٹماٹر، باریک کٹے ہوئے 2-3 ہری مرچیں، باریک کٹی ہوئی 1 کھانے کا چمچ ادرک لہسن کا پیسٹ 1/2 چائے کا چمچ ہلدی پاؤڈر 1 چائے کا چمچ لال مرچ پاؤڈر 1 چائے کا چمچ دھنیا پاؤڈر 1/2 چائے کا چمچ زیرہ پاؤڈر 1/2 چائے کا چمچ گرم مصالحہ پاؤڈر نمک ذائقہ کے لیے پکانے کے لیے تیل تازہ دھنیا کے کتے ہوئے پتے گارنش کے لیے طریقہ:   ایک کڑاہی میں درمیانی آنچ پر تیل گرم کریں۔ کٹے ہوئے پیاز شامل کریں اور اسے سنہری براؤن ہونے تک تلائیں۔   ادرک لہسن کا پیسٹ شامل کریں اور خام خوشبو دور ہونے تک چند سیکنڈ تک تلائیں۔   کٹے ہوئے ٹماٹر اور ہری مرچیں شامل کریں اور اسے نرم اور پیسٹی ہونے تک پکائیں۔   ہلدی پاؤڈر، لال مرچ پاؤڈر، دھنیا پاؤڈر، زیرہ پاؤڈر، اور گرم مصالحہ پاؤڈر شامل کریں     چکن کیمہ شامل کریں اور اچھی طرح مکس کریں۔ چند منٹوں تک پکائیں جب تک کہ چکن لال نہ رہ جائے۔   نمک کو ذائقہ کے مطابق شامل کریں اور اچھی طرح مکس کریں۔   1-2 کپ پانی شامل کریں، کڑاہی